Kedves Játékos!

Üdvözlünk a Fogyasztóvédelmi Pókerben, ahol bebizonyíthatod, mennyire vagy tudatos fogyasztó!

Bizonyára már Te is kerültél olyan szituációba, amikor akár egy eladóval, kereskedővel nem értettetek egyet és magad sem tudtad, mik a jogaid ilyenkor, mit kérhetsz-„követelhetsz” a vállalkozástól. Ha esetleg ilyen még nem volt: biztosak vagyunk abban, hogy később kerülsz majd ilyen szituációba. Az ilyen és ehhez hasonló helyzetekben segítünk Neked eligazodni, a Fogyasztóvédelmi Póker végigjátszásával könnyen sajátíthatod el az ehhez szükséges legfontosabb ismereteket.

Ellenfeled nem más lesz a játék során, mint maga a számítógép, akivel szemben helyt kell állnod egy kártyapartiban! Összesen nyolc körben fogtok Te és ellenfeled is különböző kártyákat kapni, amelyek mind-mind egy kapcsolódó kérdést tartalmaznak. Ahhoz, hogy elnyerd a kártyához tartozó pontértéket, helyesen kell válaszolnod az ahhoz tartozó kérdésre. Vigyázat, erre egy kártyánál csak két perc áll rendelkezésedre!

Ha nem sikerülne teljesítened az adott kört, akkor se csüggedj, mert mindig megtekintheted a kapcsolódó súgót és megtudhatod a helyes információkat. Élj bátran ezzel a lehetőséggel. Végül a játékot akkor nyerheted meg, ha több pontot értél el a körök során, mint ellenfeled.

Sok sikert kívánunk ehhez!

A fejlesztők