Üdvözöljük oldalunkon!

Fogyasztóvédelmi Póker!

Fogyasztói tudatosság növelése - játékosan!

Törölték a repülőjáratát, volt érvényes foglalása, de nem engedték fel a repülőre, sokat késett a repülőjárata? Kártalanításban részesülhet!

2018-09-24 09:09

Elmúlt a nyár vége a nyaralási szezonnak és ezzel a légi utazás egyik csúcsidőszakán is túljutottunk. Biztosan sok mindenki szerzett újabb tapasztalatokat a légitársaságokkal kapcsolatban, jót is, rosszat is. Már ez év júliusában történelmi rekordot döntött a havi utasforgalom a budapesti Liszt Ferenc nemzetközi repülőtéren, ahol júliusban több mint 1,5 millió érkező és induló utas fordult meg. Az idei évben átlépheti a 15 milliós határt is a repülőtér éves utasforgalma. 

Kuponos weboldalak fogyasztóvédelmi tesztje

2018-05-31 11:05

2018-ban is töretlen népszerűségnek örvendenek világszerte a közösségi vásárlásoknak lehetőséget adó kuponos oldalak, továbbra is megkerülhetetlen szereplői az online értékesítési csatornáknak. Ezeken a weboldalakon olyan elektronikusan megjelenő utalványokat vásárolhatunk, igényelhetünk, melyek jelenthetnek valamilyen vételár kedvezményt, utólagos visszatérítést, termék mintát vagy valamilyen termékre, szolgáltatásra beváltható ajándékutalványt.

Elektronikus panaszbejelentés

Tudatos fogyasztó vagyok (Tesztek)

Szavazás

 

Nézőpont